Bondrup.dk
Kalundborg.
Home

Beijing Shopping tips og spisesteder


Generelt om at handle på markeder i Kina
Det forventes at man forhandler om prisen på alle markeder. Du skal aldrig acceptere den pris der gives som første bud.
Meget ofte ligger startprisen op til 10 gange højere end den pris du kan forhandle dig frem til. Mange af varerne er kopivarer
eller 2. sortering.

Ya Show Cloth Marked. Det har knap samme størrelse som Silkemarked, men her er sælgerne ikke så agressive som på Silkemarked og Perlemarked. Jeg kommer som regel på Ya Show Marked når jeg er i Beijing.

Hong Qiao Market eller Perlemarked som det også kaldes er ikke så besøgt mere, måske fordi der er kommet et væld af andre markeder der er fuld på højde med Perlemarked.

Silk Street er i øjeblikket et af de mest velbesøgte markeder hvor næsten alt kan købes.

Spisesteder

Beijings bedste oksemørbrad-bøffer . Bleu Marine
Denne restaurant er også et besøg værd! Du finder restauranten på modsatte side af gaden, overfor det nye Silkemarked, i ambassade kvarteret.
Bleu Marine er kendt for den perfekt serveret oksemørbrad. Vi kommer altid flere gange i Bleu Marine, når vi er i Beijing.
Husk at bestille plads, der er stort set altid fyldt op om aftenen.
Er det bare en let frokost man går efter midt på dagen, så kan det på det kraftigste anbefales at tage en platte med bl. hjemmelavet rullepølse og leverporstej. Se Bleu Marine's nye hjemmeside her:

http://www.bmbeijing.com

XI HE YA JU RESTAURANT
Cantonesisk mad: Det er nok den type Kinesisk mad som jeg og de fleste bedst kan li'. Jeg kan anbefale denne have-Restaurant, hvor man kan sidde delvist i det fri. Fantastisk betjening.
Det er en god ting, hvis man ringer i forvejen og bestiller bord, de taler og forstår engelsk når man ringer!


Metro Café
Når man nu har været for længe i Beijing og er træt af at spise Kinesisk, så kan jeg anbefale den Italienske Metro Café. Hos Metro Café serverer de førsteklasses Italienske menuer og betjeningen er også her helt i top. Vin til maden er her lige som stort set alle steder i østen ved at være nede i en rimelig pris, men sodavand eller Øl kan også sagtens gå sammen med den pragtfulde Italienske mad de serverer her. Ring i forvejen og resérver bord.

 

Forside